Kristian Lunds blog
Om os | Om nyhedsbrevene | Annoncer | Betingelser

Mulighed for bedre behandling af fremskreden nyrekræft

Tecentriq (atezolizumab) og Avastin (bevacizumab) kan signifikant reducere risikoen for forværring af sygdommen eller døden i den indledende behandling af visse personer med fremskreden nyrekræft.

Det skriver Roche i en pressemeddelelse på baggrund af at fase 3-IMmotion151-studiet mødte dets co-primære endepunkt for forsker-vurderet progressionsfri overlevelse.

Kombinationen gav en statistisk signifikant og klinisk betydningsfuld reduktion i risikoen for sygdomsforværring eller dødsfald hos personer, hvis sygdom udtrykte PD-L1 (programmeret død-ligand 1: Ekspression ≥1%) protein sammenlignet med sunitinib som første- linie behandling af personer med avanceret eller metastatisk nyrecellekarcinom (mRCC).

FORSIDEN LIGE NU

Vi vil gerne være med til at lave forsøg med cannabis

18. januar 2018 Samfund Signe Juul Kraft
I stedet for at bruge størstedelen af de økonomiske midler i den nye forsøgsordning med medicinsk cannabis på administration og overvågning, bør man bruge penge på lodtrækningsforsøg, der kan fortælle noget om cannabissens effekt og sikkerhed. Det mener…

DSKO-formand: Cannabis-ordningen udfordrer tilliden til lægen

18. januar 2018 Samfund Signe Juul Kraft
Den forsøgsordning med medicinsk cannabis til blandt andre kemopatienter, som trådte i kraft ved årsskiftet, giver patienterne urealistiske forventninger og udfordrer tillidsforholdet mellem læge og patient. Det mener formand for Dansk Selskab for Klinisk…

Nyheder fra Medicinske Tidsskrifter

MS Tidsskrift