Kristian Lunds blog
Om os | Om nyhedsbrevene | Annoncer | Betingelser

Mulighed for bedre behandling af fremskreden nyrekræft

Tecentriq (atezolizumab) og Avastin (bevacizumab) kan signifikant reducere risikoen for forværring af sygdommen eller døden i den indledende behandling af visse personer med fremskreden nyrekræft.

Det skriver Roche i en pressemeddelelse på baggrund af at fase 3-IMmotion151-studiet mødte dets co-primære endepunkt for forsker-vurderet progressionsfri overlevelse.

Kombinationen gav en statistisk signifikant og klinisk betydningsfuld reduktion i risikoen for sygdomsforværring eller dødsfald hos personer, hvis sygdom udtrykte PD-L1 (programmeret død-ligand 1: Ekspression ≥1%) protein sammenlignet med sunitinib som første- linie behandling af personer med avanceret eller metastatisk nyrecellekarcinom (mRCC).

FORSIDEN LIGE NU

Hovedstaden får nye stråleapparater for 323 mio. kr.

19. april 2018 Behandlinger Redaktionen
Region Hovedstaden har på Rigshospitalet indviet de to første af 17 nye stråleapparater, som skal give kræftsyge borgere i regionen en mere effektiv behandling med meget højere og mere præcise stråledoser.

Sengeløv: Industrifinansieringen fases ud af sig selv

18. april 2018 Samfund Kristian Lund
"Om få år, så står vi selv for efterudddannelsen." Det er Lisa Sengeløvs forudsigelse, og den præsenterede hun, da onkologerne debatterede "Onkologiske lægers efteruddannelse" på DSKO's årsmøde i Nyborg.

Nyheder fra Medicinske Tidsskrifter

MS Tidsskrift