Kristian Lunds blog
Om os | Om nyhedsbrevene | Annoncer | Betingelser

Nyt kostprincip til diabetikere

Læs denne bog, sæt dig til bordet, spis løs og kurer din sukkersyge. Lyder det vanvittigt? Det mener forfatterne til denne bog ikke. Løsningen hedder KISS-kost, der kan virke som medicin.

Denne bog henvender sig til den læser, der gerne vil slippe af med din type-2 diabetes, og til patienter med type-1 diabetes, der gerne vil sænke forbruget af insulin, for at mindske risikoen for følgesygdomme, og endelig til personer, der gerne vil forebygge sukkersyge. Der er ifølge forfatterne rigtig meget, man selv kan gøre, også selvom man allerede har fået konstateret diabetes.

Den nyeste videnskabelige forskning viser, at de hidtidige anbefalede kostråd til diabetikere, er uhensigtsmæssige og risikerer at fastholde folk i sygdommen. I denne bog indføres begrebet KISS-kost, der er videnskabeligt funderet og virker medicinsk ved at sænke insulinbehovet. KISS-kost står for Klinisk InSulin Sænkende kost.

I bogen får du videnskabelige fakta på, hvordan KISS-kost og motion kan bedre eller ligefrem helbrede diabetes-2 og sænke forbruget af insulin, hvis du har diabetes type 1. Du får information, gode råd og en KISS-kost-plan med masser af opskrifter på morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltider, der kan sammensættes på mere end 1000 måder, der alle er optimale at spise, hvis du har diabetes.

  • Spis dig fra diabetes
  • Bjarne Stigsby, Maria Falck Stigsby
  • Politikens Forlag
  • Pris: 250,00

 

FORSIDEN LIGE NU

Nye targets og kombinationer men ingen gennembrud for immunterapi

15. juni 2017 Behandlinger Signe Juul Kraft
Ingen store gennembrud, men en masse der syder og bobler. Sådan beskriver professor på Center for Cancer Immunterapi, Herlev Hospital, Inge Marie Svane årets ASCO-program for immunterapi.

Immunterapi ser lovende ud mod hovedhalskræft

15. juni 2017 Hovedhalskræft Signe Juul Kraft
Immunterapi kan muligvis give en væsentlig forbedring af behandlingen af hovedhalskræft uden at øge toksiciteten – og måske på sigt føre til, at man kan skrue ned for noget af den øvrige behandling. Sådan lød det positive budskab på årets ASCO-møde.
MSD Branding 160x600 Public