Kristian Lunds blog
Om os | Om nyhedsbrevene | Annoncer | Betingelser

Nyt kostprincip til diabetikere

Læs denne bog, sæt dig til bordet, spis løs og kurer din sukkersyge. Lyder det vanvittigt? Det mener forfatterne til denne bog ikke. Løsningen hedder KISS-kost, der kan virke som medicin.

Denne bog henvender sig til den læser, der gerne vil slippe af med din type-2 diabetes, og til patienter med type-1 diabetes, der gerne vil sænke forbruget af insulin, for at mindske risikoen for følgesygdomme, og endelig til personer, der gerne vil forebygge sukkersyge. Der er ifølge forfatterne rigtig meget, man selv kan gøre, også selvom man allerede har fået konstateret diabetes.

Den nyeste videnskabelige forskning viser, at de hidtidige anbefalede kostråd til diabetikere, er uhensigtsmæssige og risikerer at fastholde folk i sygdommen. I denne bog indføres begrebet KISS-kost, der er videnskabeligt funderet og virker medicinsk ved at sænke insulinbehovet. KISS-kost står for Klinisk InSulin Sænkende kost.

I bogen får du videnskabelige fakta på, hvordan KISS-kost og motion kan bedre eller ligefrem helbrede diabetes-2 og sænke forbruget af insulin, hvis du har diabetes type 1. Du får information, gode råd og en KISS-kost-plan med masser af opskrifter på morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltider, der kan sammensættes på mere end 1000 måder, der alle er optimale at spise, hvis du har diabetes.

  • Spis dig fra diabetes
  • Bjarne Stigsby, Maria Falck Stigsby
  • Politikens Forlag
  • Pris: 250,00

 

FORSIDEN LIGE NU

Fem kvinder har brystkræft efter fejlscreening

15. august 2017 Brystkræft Redaktionen
Fem kvinder har indtil videre fået konstateret brystkræft efter at have fået et ekstra sikkerhedstjek i forlængelse af en mistanke om fejl i en enkelt overlæges undersøgelser . Det er endnu uvist, om der er sket fejl i kvindernes tidligere undersøgelser for…

Stor stigning i patienter der får 'kemobad'

14. august 2017 Colorectal Signe Juul Kraft
Aarhus Universitetshospital (AUH) har det seneste år mere end fordoblet antallet at tarmkræftpatienter, som modtager en form for behandling, hvor de efter operation får badet det indvendige af maven i varm kemoterapi. 

Nyheder fra Medicinske Tidsskrifter

MS Tidsskrift