Kristian Lunds blog
Om os | Om nyhedsbrevene | Annoncer | Betingelser

Manden indeni SKA stopper

Peter Michael Vestlev

Chefen  for uddannelsesorganisationen SKA, Peter Michael Vestlev, følger ikke med, hvis projektet videreføres af Region Sjælland efter den hidtidige partner, Region Hovedstaden sidste år trak sit bidrag.

SKA, altså Sammenslutningen af Kræftafdelinger i Østdanmark, som hidtil - og med succes - har arrangeret efteruddannelse for kræftafdelingerne på Sjælland, skal finde sine ben efter Region Hovedstaden trak sig for projektet.

Formelt set er samtlige medarbejdere sagt op. De var alle på kontrakt med Region Hovedstaden og administreret af Rigshospitalet, hvor projektet startede i 1996, og hvor organisationen også holder til. Den relation var ikke kendt, og da det viste sig, at SKAs medarbejdere reelt sorterede under Ulrik Lassens kræftcenter, var det en betydelig overraskelse - for begge parter.

Peter Vestlev er også afskediget, men i modsætning til de fleste kollegaer, så søger han ikke sin egen stilling, når den engang slås op: "Jeg er faktisk blevet pensionist, og jeg har ikke mulighed for at arbejde mere end 12 timer om ugen, og jeg har andre opgaver, så lader det sig ikke gøre," siger han.

Peter Vestlev har ledet SKA siden 2015. Før det var han administrerende overlæge på Roskilde sygehus' afdeling for klinisk onkologi, og dengang var han i øvrigt også optaget af SKA som en del af projektets øverste ledelse.

Den nye konstruktion med Region Sjælland skal falde på plads allerede i april - så de har travlt. 

FORSIDEN LIGE NU

Hovedstaden får nye stråleapparater for 323 mio. kr.

19. april 2018 Behandlinger Redaktionen
Region Hovedstaden har på Rigshospitalet indviet de to første af 17 nye stråleapparater, som skal give kræftsyge borgere i regionen en mere effektiv behandling med meget højere og mere præcise stråledoser.

Sengeløv: Industrifinansieringen fases ud af sig selv

18. april 2018 Samfund Kristian Lund
"Om få år, så står vi selv for efterudddannelsen." Det er Lisa Sengeløvs forudsigelse, og den præsenterede hun, da onkologerne debatterede "Onkologiske lægers efteruddannelse" på DSKO's årsmøde i Nyborg.

Nyheder fra Medicinske Tidsskrifter

MS Tidsskrift