Kristian Lunds blog
Om os | Om nyhedsbrevene | Annoncer | Betingelser

Hoteller udnytter skamløst ESMO

ESMO 2016: 2016 har givet København og Bella Center sit store gennembrud som kongresby. Nu har hæmatologerne været forbi med deres EHA, og der var almen medicinernes WONCA, neurologerne har været forbi og nu også onkologerne.

Og København og Bella Center leverer kongresser på højt niveau. På stedet er alt det en moderne lægekongres behøver, og servicen er høj. Udenfor fungerer logistikken med busser og metro og tusinder af taxaer. Man kan gribe sig selv i at blive en smule stolt.

Men så opdager man gribbene – hotellerne.

De udnytter skamløst situationen.

Hotelpriserne har nemlig fået et gevaldig hop under ESMO – et jævnt hotel forlanger normalt 700-800 kr. for et enkeltværelse, men under ESMO koster de 5.000 kr. – en syvdobling af prisen.

Det er prisniveauet for eksempelvis et tre-stjernet hotel som Copenhagen Crown på Vesterbrogade i Københavns centrum.

Præcis det samme billede tegnede sig da hæmatologernes EHA gæstede København i juni i år – og hver gang det sker må man krumme tæer over hotellernes kortsigtede profitbegær.

Kors, hvor det pinligt, og i øvrigt ødelæggende for Københavns muligheder som kongresby i fremtiden.

Tags: ESMO2016

FORSIDEN LIGE NU

Danske forskere videreudvikler ultrapræcis MR-scanningsteknologi

16. marts 2018 Diagnostik Signe Juul Kraft
En ny, ultrapræcis metode til brug ved MR-scanning af blandt andet kræftpatienter vil blive både billigere og nemmere, hvis det med et nyt projekt fra DTU Elektro lykkes at skabe en såkaldt SPIN BANK.

Nationalt netværk skal sætte fokus på fælles beslutningstagning

16. marts 2018 Samfund Signe Juul Kraft
Danish Comprehensive Cancer Center (DCCC) har givet 140.000 kr. til at starte et nyt nationalt netværk for såkaldt ’shared decision making’ (fælles beslutningstagning) inden for strålebehandling af brystkræft.