Kristian Lunds blog
Om os | Om nyhedsbrevene | Annoncer | Betingelser

Årets tema på WCLC er samarbejde på tværs af discipliner og grænser

WCLC18: 15.-18. oktober er International Association for the Study of Lung Cancer (IASLC) vært for den 18. lungekræft-verdenskongres; WCLC. Kongressen finder sted i Yokohama, Japan, og vil have deltagelse af omkring 6.000 mennesker fra mere end 100 lande.

WCLC er verdens største møde omhandlende lungekræft og andre lungemaligniteter. Med årets tema; ’Synergy to conquer lung cancer’, vil konferencen sætte fokus på betydningen af ​​samarbejde på tværs af discipliner og grænser i den globale kamp mod lungekræft.

Konferencen byder blandt andet på banebrydende forskning i de nyeste lungekræftbehandlinger, uddannelsessessioner om de seneste tendenser inden for forebyggelse og tidlig opsporing samt paneldiskussioner om rygestopindsatser. Det fulde program kan findes her: http://library.iaslc.org/conference-program?product_id=7

Deltagere på kongressen er en bred vifte af specialister involveret i lungekræftområdet: kirurger, medicinske onkologer, strålingsonkologer, pulmonologer, radiologer, patologer, epidemiologer, grundforskere, sygeplejersker, allieret sundhedspersonale, sundhedspolitikere, lægemiddelfirmaer og medierepræsentanter. Der vil også deltage lungekræftpatienter og lungekræftoverlevere. Blandt andet deltager danske Patientforeningen Lungekræft i kongressen.

Målet med WCLC er at formidle de seneste videnskabelige resultater, øge bevidstheden, samarbejdet og forståelsen af lungekræft og hjælpe deltagerne med at gennemføre de seneste udviklinger på tværs af landegrænser. Læs mere på: http://wclc2017.iaslc.org/

Tags: WCLC18

Nyheder fra Medicinske Tidsskrifter

MS Tidsskrift