Kræftens Bekæmpelse og Hjerteforeningen bør træde varsomt

- først med nyheder om medicin

Om os | Om nyhedsbrevene | Annoncer | Betingelser

Vi mangler dokumentation for Kræftplan IVs effekt

Det er ikke til at se, om initiativerne i Kræftplan IV har den planlagte effekt, fordi der ikke er dokumentation for, hvordan det går med implementeringen. Sådan lyder professor i sundhedsøkonomi Jes Søgaards vurdering af en status på Kræftplan IV fra Sundheds- og Ældreministeriet.

Læs mere ...

Kræftoverlevelsen er steget betydeligt i Danmark

Kræftoverlevelsen i Danmark er for første gang nogensinde på niveau med overlevelsen i de andre nordiske lande. Det sker efter fire år med kræftplan IV, oplyser Danske Regioner efter at have foretaget en status på effekterne af kræftplanen.

Læs mere ...

Forskningschef: GDPR-reglerne bør laves om

GDPR-reglerne spænder ben for forskningen. Derfor bør de laves om. Det mener Kræftens Bekæmpelses forskningschef Mef Nilbert, hvis forskere har haft virkelig svært ved at løse deres opgaver siden, at EU satte persondataforordningen i kraft tilbage i 2017.

Læs mere ...

Flere kvinder end mænd får kræft

Antallet af nye kræfttilfælde er stigende blandt danske kvinder, mens antallet falder i den mandlige del af befolkningen. Det viser de nyeste tal fra Sundhedsdatastyrelsen.

Læs mere ...

Flere kvinder end mænd får kræft

Antallet af nye kræfttilfælde er stigende blandt danske kvinder, mens incidensen er faldende i den mandlige del af befolkningen. Det viser de nyeste tal fra Sundhedsdatastyrelsen.

Læs mere ...

Nyheder fra Medicinske Tidsskrifter

MS Tidsskrift

Diagnostisk Tidsskrift