Steen Werner fortjener et rap over nallerne

- først med nyheder om medicin

Om os | Om nyhedsbrevene | Annoncer | Betingelser

Nivolumab er effektiv mod lungehindekræft over lang tid

Treårs-resultater fra et studie af patienter med metastatisk eller avanceret lungehindekræft, som har fået kemoterapi efterfulgt af Opdivo (nivolumab), viser, at behandlingen giver vedvarende sygdomskontrol hos størstedelen af patienterne, og hver fjerde patient får objektiv respons.

Læs mere ...

Opdatering: Parter glade for overraskende udvikling i Fredberg-sag

Det afføder respekt blandt Ulrich Fredberg og hans støtter, at formanden for Dansk Lunge Cancer Gruppe (DLCG) har sagt, at gruppen i en udtalelse fra 2019 ikke har ønsket at komme med en tolkning af pakkeforløbet for lungekræft. Udtalelsen var medvirkende til, at Ulrich Fredberg tidligere i år blev fyret fra sin stilling ved Diagnostisk Center Silkeborg.  

Læs mere ...

Faglige parter enige i Fredborg-sag

Den komplekse og omfattende sag centreret omkring en fyring af tidligere leder af Diagnostisk Center Silkeborg, Ulrich Fredberg, kan med koges ned til en række centrale ja/nej-spørgsmål, som afslører stor enighed.

Læs mere ...

Kræftens Bekæmpelse støtter lungekræftudvalgs protest

Jeg kan godt forstå fagudvalgets frustration over sagsbehandlingen. Sådan lyder reaktionen fra adm. direktør i Kræftens Bekæmpelse, Jesper Fisker, på nyheden om, at fagudvalget vedr. lungekræft under Medicinrådet har meldt ud, at de har sat al sagsbehandling på hold.

Læs mere ...

Nyheder fra Medicinske Tidsskrifter

MS Tidsskrift

Diagnostisk Tidsskrift