Kristian Lunds blog
Om os | Om nyhedsbrevene | Annoncer | Betingelser

Lotte Engell-Nørregård er kræftlægernes ny formand

Lotte Engell-Nørregård

Lotte Engell-Nørregård er ny formand for Dansk Selskab for Klinisk Onkologi (DSKO), hvor hun afløser Lars Henrik Jensen, der bliver som næstformand indtil næste generalforsamling.

Den nyvalgte bestyrelse for DSKO har netop valgt Lotte som ny formand for DSKO. Samtidig bliver afgående formand, overlæge ved onkologisk afdeling på Vejle Sygehus, Lars Henrik Jensen, næstformand i tiden frem til næste generalforsamling, hvor man falder for tidsbegrænsningen i bestyrelsesarbejdet.

Lotte Engell-Nørregård er afdelingslæge på Onkologisk Afdeling i Herlev og har ud over en periode som formand for videreuddannelsesudvalget også siddet i bestyrelsen i to år.

Andreas Carus, Brian Holch Kristensen og Louise Wichmann Matthiessen fortsætter som hhv. sekretær, kasserer og formand for mødeudvalget. Øvrige medlemmer af bestyrelsen er Trine Lembrecht Jørgensen og Nicolaj Andreassen. Eva Maria Soelberg Vadstrup deltager fast som formand for videreuddannelsesudvalget og Marianne Vogsen som FYO-repræsentant. Bestyrelsen fuldendes af de to aktive suppleanter Iben Spanggaard og Julie Gehl.

NYHEDSANALYSE:

Fem vigtige input til MDT-konferencer

Intet er så godt at det ikke kan - og bør - forbedres. Det gælder også det multidisciplinære arbejde med kræftpatienter, hvilket reelt er blevet den vigtigste organisatoriske udvikling af kræftindsatsen i de senere år. Men ærligt talt, så er det projekt slet ikke i mål med de rigtige organisatoriske løsninger.

Læs mere ...

Nyheder fra Medicinske Tidsskrifter

MS Tidsskrift

Diagnostisk Tidsskrift